Heeft u een Chinese spa? Lees hier alles over het ombouwen van uw Chinese spa met Amerikaanse apparatuur.

Waarom kapitalen uitgeven aan een spa als het ook een stuk goedkoper kan? De afgelopen jaren is de Nederlandse spa-markt overspoeld met goedkope alternatieven die uit China zijn geïmporteerd. Sommige Chinese spa’s zijn van goede kwaliteit, maar vaak blijkt dat de isolering te wensen overlaat (waardoor de energiekosten stukken hoger zijn!), het bedieningspaneel er na een tijdje mee ophoudt en de levensduur aanzienlijk korter is dan die van zijn Europese en Amerikaanse tegenhangers. Eigenlijk precies zoals het spreekwoord dus al zegt: goedkoop is duurkoop.

Wat doet u dan als uw spa kapot gaat? U kunt proberen de kapotte onderdelen te vervangen. Dat kan soms best wel eens lastig worden. Veel Chinese apparatuur is niet na te leveren of heeft dezelfde slechte kwaliteit als het onderdeel wat u wilt vervangen. Daarnaast is het moeilijk om met fabrikanten in China in contact te komen.

Moet er dan gelijk een hele nieuwe spa worden aangeschaft? Dat is gelukkig niet nodig. Bij Spa & Co zijn we gespecialiseerd in het ombouwen van Chinese spa’s met betrouwbare apparatuur van merken zoals Gecko, Balboa en Hydroquip. Met nieuwe schakelapparatuur en een nieuw bedieningspaneel kan uw spa weer een flinke tijd mee. Ook kijken we of u geld kunt besparen door het vervangen van de verwarmings/circulatiepomp door een energie zuiniger alternatief.

Weet u wat voor spa of jacuzzi u in huis hebt? Hoeveel u aan energiekosten kwijt bent? Of de filtercyclus goed werkt en de leidingen regelmatig worden doorgespoeld om bacterievorming te voorkomen? Voorkomen is vaak beter dan genezen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij u kunnen helpen met het ombouwen van uw Chinese spa, waardoor u er nog jaren van kunt genieten.

VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring