SPA COVER KOPEN

Een nieuwe spa cover vindt u bij Spa & Co. Wij leveren covers, veelal uit voorraad, in elke maat en in verschillende kleuren. De covers zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en daarom makkelijk te hanteren. Elke cover is voorzien van versterkte handgrepen en kindveilige slotjes.

SPA COVER OP MAAT

Niets is mooier dan een cover op maat die perfect past en uw spa goed afsluit. Heeft uw spa een afwijkende maat? Geen probleem bij Spa & Co. U vult het bestelformulier in en wij zorgen ervoor dat de cover in de door u opgegeven maat wordt gemaakt. Wilt u zekerheid over het opnemen van de maat van uw cover? Wij kunnen u telefonisch ondersteunen.

SPA COVER BESTELLEN

Een spa cover bestellen gaat heel gemakkelijk bij Spa & Co. U geeft de maten van uw spa door ,lengte breedte en radius van de hoeken, of U vraagt via mail of telefoon het coverbestelformulier  aan, vult het in en verstuurt de aanvraag. U hoort binnen 2 werkdagen wat de cover kost en wat dan de levertijd is.

SPA COVER MATERIALEN

Onze covers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen welke uitgebreid getest zijn in de fabriek. De binnenkant van de cover bestaat uit Polystyreen foam, wat is geseald met een 100 micron polyethyleen folie. Het scharnierende gedeelte is versterkt met aluminium. De buitenlaag van de cover bestaat uit PVC (vinyl) wat is verzegeld met een speciale topcoat die het vinyl soepel houdt en bescherming biedt tegen UV-schade en andere weersinvloeden. Lees bij de FAQ hoe u uw cover het beste behandeld om zolang mogelijk van de kwaliteit te genieten.