Specialisten in Spa' s

Alexander Jong
Eigenaar van Spa & Co

Vol energie, altijd behulpzaam en enthousiast. Soms wat chaotisch. Trots op zijn bedrijf. Bescheiden over wat hij kan en weet. Leest in zijn vrije tijd graag een boek of trekt het bos in. In de Finse sauna komt hij tot rust, maar een avondje in de spa met goed gezelschap staat bovenaan zijn lijst!

Carmen Thielsch – Jong
Algemeen manager bij Spa & Co

Goedlachs, loyaal, ondernemend en punctueel. Energie voor tien en altijd in ontwikkeling. Doet in haar vrije tijd aan hardlopen en stroopt (online) vintage winkeltjes af. De Infra Rood cabine is haar favoriet, maar een goede hete Finse sauna slaat ze ook niet af!

Volg ons op Facebook en Instagram

NIEUWE & GEBRUIKTE SPA’S

VOORDELEN VAN SPA & CO

SPECIALIST IN SPA'S

1. Wij geven degelijk en betrouwbaar advies

Mensen blij maken met een nieuwe spa, dát is waar wij van houden. Betrouwbaar advies en een ruime keuze, dát geven we graag!

2. Wij leveren kwaliteits­producten voor de beste prijs

Bijna 20 jaar werken met spa’s, wij weten als geen ander hoe je kwaliteit ziet en wat dat mag kosten!

3. Wij ontzorgen onze klanten

Bij Spa & Co weet u waar u aan toe bent. Ons kleine team is klantgericht en altijd op zoek naar de beste keus voor u.

4. Wij hebben liefde voor ons vak

Wij staan voor spa’s van hoge kwaliteit, onderhoud zoals het hoort en onderdelen die werken zoals ze moeten.

Ons verhaal

Spa & Co, gevestigd op de unieke locatie Sluistuinen te Alkmaar, heeft zich ten doel gesteld om naar iedere wens een spa aan te kunnen bieden. Ons team heeft gemeen dat ze zich het best voelen wanneer je weet dat pure ontspanning binnen handbereik is. Wij zijn er bewust van dat zorgen voor lichaam en geest, door te ontspannen, belangrijk is. Maar nóg belangrijker: ontspanning en plezier met je familie en vrienden.

Alexander Jong, oprichter van Spa & Co, is ongeveer ópgegroeid in de spa. Het is zijn passie om zoveel mogelijk mensen óók onbezorgd te laten genieten van een spa. Later heeft hij sauna’s en hottubs aan het assortiment toegevoegd. Alexander ervaart zelf de positieve effecten op zijn gezondheid door regelmatig in de Infraroodcabine te zitten (gevolgd door een ijsbad!).

Ons hoofdproduct, de spa, staat op nummer 1 als het gaat om toegankelijke wellness, zowel voor jong als oud. Tijd doorbrengen in de spa staat synoniem aan plezier, ontspanning en feest. De spa staat altijd voor je klaar, warm en uitnodigend!