Een spa cover die goed over uw spa past en uw spa deugdelijk afsluit, draagt bij aan een betere isolatie van de spa. En met een goede isolatie brengt u het stroomverbruik van uw spa omlaag. Lees hier hoe u de cover het beste behandeld en er zo lang van kunt genieten.

De buitenlaag van een spa cover is gemaakt van vinyl (PVC) wat is geseald met een topcoat. De topcoat beschermt het vinyl tegen Uv-schade. Om de spa cover in goede conditie te houden raden wij aan de spa cover regelmatig te behandelen. Het is daarbij van belang  dat u het juiste middel gebruikt. Het gebruik van verkeerde vinylbehandelingsproducten is erger dan helemaal niets gebruiken. Het beste vermijdt u elk product wat olie bevat, een vettig gevoel heeft, petroleumdistillaten bevatten of een coating achterlaat die als wax droogt. Dit soort producten zijn schadelijk voor uw cover en versnellen juist de oplossing van de topcoat.

Wat gebuikt u dan wel? Er zijn verschillende coverbehandeling en -reinigingsmiddelen te koop. Wij hebben de beste ervaring met de Cover Care & Conditioner van Leisure Time. Het gebruik van Cover Care & Conditioner is eenvoudig:

  1. Schud de fles voorzichtig voor gebruik.
  2. Breng Cover Care & Conditioner royaal aan op het te reinigen oppervlak.
  3. Laat het gedurende 15 – 20 minuten inwerken.
  4. Veeg het overtollige product af en wrijf het uit met een zachte doek tot een hoge glans.

Zo reinigt , hersteld en beschermt u uw cover tegen weersinvloeden, bleken en verkleuren. De vloeistof bevat een speciale formule met Uv-bescherming.

VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ik ga akkoord met de privacy verklaring